William Shatner i Star Trek: Legacy

Bethesda har fått den originale Captain Kirk, skuespilleren William Shatner, til å spille rollefiguren sin i Star Trek: Legacy

Star Trek: Legacy kommer til Xbox 360 og PC, og er et strategisk romkampspill som utvikles av Mad Doc Software. Spillet omhandler hele Star Trek-historien, fra den originale serien med Enterprise til DS9 og Voyager. Dermed kan vi forvente å kjempe mot alle de tradisjonelle Star Trek-fiendene, som Klingon, Borg og Romulan.

Du inntar rollen som en admiral over en gruppe krigsskip, som du kontrollerer i store og små kamper. I begynnelsen får du kontroll over Enterprise NX-01, og etter hvert som spillet utvikler seg får du flere skip under kontrollen din. Til slutt ender du opp med fire "enheter", hver med ett stort og to mindre skip.

Nå har Bethesda Softworks kunngjort at William Shatner, som er kjent som den "originale" Captain Kirk, vil spille rollefiguren sin i Star Trek: Legacy. Shatner ble født i 1931, og spilte i den første Star Trek-serien, som i dag er kjent som Star Trek: The Original Series. Her ledet Kirk en gruppe fryktløse romfarere, inkludert kjente Star Trek-figurer som Mr. Spock, Scotty og Uhura.

Siste fra forsiden