Winx Club blir spill

Tegnefilmserien Winx Club får spillversjoner til GBA, PS2 og PC, takket være Konami.

Tegnefilmserien Winx Club, som visstnok nyter stor suksess over hele Europa, beskrives som en feiring av vennskap, fantasi og magi. Hver episode er sentrert rundt Bloom, som er en 16 år gammel jente som finner ut at hun er en magisk fe ("et magisk fe" hadde vært morsommere). Plutselig blir hun sendt til en verden som heter Magix, hvor mennesker, feer og hekser lever side om side. Her grunnlegger hun klubben serien har tatt navnet etter med fire likesinnede venner.

Spillversjonen av Winx Club følger den første sesongen av serien, og fokuserer vennskap og magi. Konami forteller at spillet kommer med en sterkt utviklet historie som leder spillerne gjennom en serie minispill og aktiviteter sentrert rundt samarbeid. Spillerne kontrollerer Bloom som må legge ut på en reise i Magix og benytte seg av de magiske og atletiske evnene sine for å hjelpe andre.

Selvfølgelig er det ikke slik at hun gjør masse snille ting uten å få noe igjen for det selv. Som belønning for hjelpsomheten hennes får hun tips som kan hjelpe henne (eller rettere sagt deg, om du kjøper spillet) å løse de mange oppgavene i spillet eller informasjon om hvordan hun kan nå ellers utilgjengelige deler av Magix. Konami lover flott grafikk, stor variasjon og massevis av samlerobjekter som spillerne kan prøve å finne.

Winx Club skal lanseres til GBA i november (og GBA-versjonen kommer med elementer spesielt skreddersydd formatet), mens versjonene til PC og PS2 kommer tidlig neste år.

Siste fra forsiden