World of Goo

Slimballkonstruksjon på høyt nivå

Nå kan du teste PC-verdenens nye favorittspill, World of Goo.

World of Goo er et usedvanlig lekent hjernetrimspill, der målet er å konstruere intrikate byggverk ved hjelp av levende slimballer. Spillet har allerede fått massevis av skryt, takket være et nyskapende og veldesignet gameplay og stilfull grafikk.

Whee!

Nå kan du teste en spillbar demo av World of Goo. Denne inkluderer hele det første kapittelet, og skulle dermed tilby opp til flere timers hjernetrimunderholdning. Installasjonsfilen er på litt under 30 MB (nok et bevis på at størrelse ikke teller).

Bittorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via Bittorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller Utorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

World of Goo er tilgjengelig for kjøp over nettet. Vi europeere kan blant annet kjøpe det fra utviklernes nettsted. Uheldigvis kan vi ikke kjøpe Steam-utgaven, da en klausul med spillets europeiske utgiver hindret en europeisk Steam-lansering.

World of Goo lanseres i butikk, både til PC og Wii, våren 2009. Mer info finner du på spillets nettsted, og i vår sniktitt.

Siste fra forsiden