World of Warcraft: Betatesting og utgivelsesdato

Den etterlengtede europeiske betatestingen av World of Warcraft har startet. I tillegg har IGN klart å snuse seg frem til spillets utgivelsesdatoer.

Hvis du har sjekket forumet i det siste, er du sikkert klar over at den europeiske betatestingen av World of Warcraft har startet. Nå kan vi europeere finne ut hvorvidt dette spillet er verd all forhåndsomtalen det har fått, og hvordan det arter seg i forhold til andre MMORPG-spill på markedet.

Det amerikanske nettstedet IGN har lett seg gjennom en 51-siders rapport fra Vivendi Universal Games, hvor de blant annet forteller litt om strategien fremover. Rapporten er datert 14. september 2004, og her finnes det tre ulike utgivelsesdatoer for World of Warcraft. Den amerikanske lanseringen vil i følge rapporten foregå i november, mens koreanerne får tilgang til spillet i desember.

Vi europeere må imidlertid finne oss i å vente litt ekstra (noe som dessverre er rimelig vanlig med MMORPG-spill). I Europa vil spillet komme på markedet "tidlig i 2005". Heldigvis kan vi trøste oss med at kinesere og taiwanere må vente enda litt lenger på spillet, for deres utgivelsesdato kommer ikke før senere neste år.

Det er viktig å legge merke til at dette ikke er offisielt kunngjorte lanseringsdatoer, og at de kan bli endret når som helst.

Siste fra forsiden