World of Warcraft i South Park

Blizzards massive flerspillerrollespill World of Warcraft vil spille en sentral rolle i den åttende episoden av South Parks tiende sesong.

Den massive onlineverdenen i Blizzard-spillet World of Warcraft trues av en spiller som ikke følger reglene, og selv ikke utviklerne av spillet klarer å stoppe ham. Nå er det opp til Cartman, Kyle, Stan og Kenny å redde World of Warcraft fra den sinnssyke spilleren.

Hvordan dette går får vi se i den åttende episoden av South Park sesong ti. South Park er, for de av dere som har bodd under en stein de siste ti årene, en satirisk animasjonsserie hvor vi følger innbyggerne i den tilsynelatende søvnige byen South Park.

Blizzard forteller at de ble begeistret da de hørte at South Park-skaperne ville bruke World of Warcraft i serien, og at de synes det var veldig morsomt å jobbe sammen med dem for å få dette til. Nå ser de frem til å dele opplevelsen med resten av verden når sesongen debuterer på den amerikanske kanalen Comedy Central den 4. oktober.

For en liten smakebit av hva vi har i vente, kan du sjekke en kort liten videosnutt fra Comedy Central (avi-format, cirka 5 MB)

Siste fra forsiden