World of Warcraft lanseres 11. februar

I dag ble det omsider slutt på de endeløse spekulasjonene. Vivendi har bekreftet at World of Warcraft vil lanseres 11. februar i Norge.

Fredag den 11. februar åpner Blizzard de europeiske dørene til en verden rik på legender og eventyr. For første gang kan spillere vandre gjennom Azeroth fra en ny og annerledes synsvinkel. I helteskikkelse utforsker du velkjente slagmarker, oppdager nytt land og begir deg ut på episke ferder og utfordringer i Blizzards første og storslagne MMORPG.

Noe av det Blizzard lover: En levende, dynamisk verden uten grenser plassert i Warcraft-universet med velkjente landemerker, pluss uoppdagede landområder. Actionfylte kamper mot flere motstandere samtidig. Hundrevis av timer med spilltid hvor du møter tusenvis av andre spillere som venn eller fiende. Et enkelt og intuitivt kontrollsystem som skal gjøre det enklere å handle, slåss og bevege seg gjennom landskapene. Stadig nye oppdrag og hendelser i en pustende verden.

- Så langt i testingen er det ingen annen mulig reaksjon enn å bøye seg i støvet. Blizzard har klart å skape ikke bare et spill, men et levende univers, og det er farlig vanedannende. Varierte oppdrag, monstre og områder er truendes til å holde oss okkupert i månedsvis, skrev vår medarbeider Kristine Liland i sniktitten etter å ha deltatt i betaen i november i fjor.

Spillet som får en veil. utsalgspris på 449 kroner vil fungere på PC og Mac. Med i prisen ligger en måned gratis spilling. Utover det må du punge ut med 107 kroner per måned. Du kan også velge å gå med på en tre- eller seksmåneders avtale, hvor du betaler henholdsvis 100 eller 90 kroner per måned.

En eksklusiv samlerversjon av World of Warcraft til 599 kroner vil også være tilgjenglig ved lansering. I denne pakken får du spillet på CD-ROM og DVD, en måned gratis spilling, en "bak kulissene"-DVD, et eksklusivt kjæledyr, et tøykart av spillverdenen, et soundtrack, en bok med artwork og konsepttegninger, og en minneverdig manual signert av utviklerne.

Vi kommer naturligvis tilbake med en omfattende og dyp anmeldelse på lanseringsdagen.

Siste fra forsiden