World of Warcraft-lanseringen nærmer seg

Vivendi har akkurat fortalt at de vil sette i gang en forhåndsbestillingskampanje for World of Warcraft, som vil tre i kraft kort tid etter den amerikanske utgivelsen av spillet.

Som de fleste World of Warcraft-tilhengere sikkert har fått med seg, har Blizzard og Vivendi kunngjort at World of Warcraft vil bli å finne i spillbutikker fra 23. november. Problemet for oss europeere er imidlertid at denne utgivelsesdatoen kun gjelder Nord-Amerika, Australia og New Zealand, og at spillet for øyeblikket er satt til en europeisk lansering "til vinteren" (sannsynligvis tidlig neste år).

Som et lite plaster på såret har Vivendi kunngjort en forhåndsbestillingskampanje som vil tre i kraft 26. november. Forhåndsbestiller du spillet er du ikke bare garantert en kopi av det endelige spillet på utgivelsesdagen, men du vil også motta en "pre-order"-boks som inneholder en CD med utvalgt musikk fra spillet og en adgangskode for garantert tilgang til den endelige europeiske betatesten.

Vivendi forteller at dette initiativet er tatt på bakgrunn av den massive etterspørselen etter å få delta i den lukkede europeiske betatesten. Blizzard mottok mer enn 330000 søknader fra Warcraft-hungrige europeere, og dette er et tall som overgikk alle deres anslag for den totale størrelsen av det europeiske MMORPG-markedet.

Siste fra forsiden