World of Warcraft-manus påbegynt

Spillopplevelsen skal stå i fokus.

Det ser det ut til vi er ett steg nærmere den etterlengtede filmatiseringen av det ikke helt ukjente online-spillet World of Warcraft. I et eksklusivt intervju med MTV nylig kunne produsent og regissør for filmen, Sam Raimi, blant annet fortelle at en manusforfatter nå er tilknyttet prosjektet.

Original historie

Forfatteren heter Robert Rodat, og har tidligere stått bak manuset til filmer som Redd Menig Ryan og Patrioten. Rodat skal allerede være i gang med å føre Warcraft-filmen i pennen, og historien er visstnok helt original, selv om detaljer rundt plottet ennå ikke foreligger.

Dermed stemmer altså ikke tidligere rykter om at manuset skulle baseres på boken Arthas: Rise of the Lich King. Raimi ønsker nemlig å tjene fansen i størst mulig grad og å være så tro som mulig mot selve spillet og spillopplevelsen.

– Vi vil at Robert Rodat skal skrive en virkelig original historie som finner sted inni spillverdenen og som føles som et World of Warcraft-eventyr, sa Raimi til MTV.

Warcraft-filmen har premiere en gang i 2011, og med så mange dedikerte tilhengere av spillet er det vel bare å ønske Raimi, Rodat og resten av filmteamet lykke til med å tilfredsstille fansen.

(Kilde: MTV, via Strategyinformer)

Siste fra forsiden