World of Warcraft

Blizzard har gitt ut en ny trailer til World of Warcraft. Denne videoen viser blant annet film fra ulike stadier i utviklingen av introduksjonsfilmen til spillet.

Blizzard er kjent for å lage gode og stemningsfulle introduksjonsfilmer, og World of Warcraft kommer naturligvis også til å få en slik. Den nyeste traileren til World of Warcraft viser blant annet materiale fra ulike stadier i utviklingen av denne, slik at det er mulig å se hvordan den ble laget.

World of Warcraft er et MMORPG-spill hvor handlingen foregår i Azeroth, som er den fantasiverdenen de berømte Warcraft-spillene foregår i. Fire år er gått etter hendelsene i Warcraft III: Reign of Chaos, og situasjonen er fortsatt spent. Mens de krigsherjede kongerikene er i ferd med å bygges opp igjen dukker det opp nye farer, og det ser ikke ut til at Azeroth sine innbyggere får fred med det første.

Den nyeste traileren er på 66 MB og varer i cirka fire minutter. Du kan laste den ned fra disse nettstedene:

I forrige uke ble det gitt ut en film som konsentrerer seg mer om selve gameplayet i spillet. Denne er på 25 MB, og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden