World of WarCraft

Blizzard har gitt ut en ny video fra det som etter alt å dømme blir et av årets bestselgende MMORPG-spill, World of WarCraft.

Blizzard er kanskje det mest populære utviklerhuset i dag, og har titusener av hardbarkede tilhengere verden over, på tross av at svært mange viktige Blizzard-folk har forlatt studioet til fordel for nye, uavhengige utviklerselskap i det siste. Derfor er det ikke overraskende at en av årets mest etterlengtede titler heter World of WarCraft og kommer fra nettopp Blizzard.

Hvis du er en av de mange som gleder seg til dette spillet, har du antakeligvis også søkt om en stilling som betatester (hvis ikke er det enda tid, følg lenken under for mer informasjon). Mens du venter på å finne ut om du er en av de heldige som har blitt trukket ut kan du ta en titt på den nyeste gameplaytraileren fra World of WarCraft.

Traileren varer i omtrent ett og et halvt minutt, og viser blant annet folk som flyr på ryggen til store ørner og griffoner (en mytologisk skapning som er en slags blanding av ørn og løve). I tillegg får vi se en gruppe krigere som går til kamp mot en overraskende dårlig animert dinosaur.

Du kan laste den 13 MB-store filmen ned herfra:

Siste fra forsiden