Worms 4: Mayhem

Meitemarkene er på krigsstien igjen, og hvis du har lyst til å prøve deg som markkommandør, kan du laste ned den nylanserte demoen av Worms 4.

I Worms 4: Mayhem får opp til fire spillere får kjempe mot hverandre med hvert sitt lag bestående av tungt bevæpnede meitemarker. Målet er enkelt; total utslettelse av motstandernes marker. Gameplayet er turbasert, og som vanlig får meitemarkene tilgang til en haug vanvittige våpen.

Nye våpen i Worms 4 inkluderer "Poison Arrow", "Sentry Gun", "Tail Nail" og "Bovine Blitz" - sistnevnte er et bomberegn hvor bombene kommer i form av levende kuer. Du får også muligheten til å lage dine egne fantasifulle drapsmetoder i en egen våpenfabrikk. Dermed kan du glede deg til å utradere fienden på din egen, helt unike, måte.

Det er ikke lenge til Worms 4: Mayhem kommer ut på markedet, og i den forbindelse har Team 17 lansert en demo av spillet. Denne inneholder ett kart som du kan spille i "quick match" og flerspillermodus, samt ett kart fra begynnelsen av historiedelen av spillet. Du får også muligheten til å lage dine egne lag.

Demoen er på 216 MB, og du kan laste den ned fra disse lenkene (vær oppmerksom på at lokal nedlastning kun fungerer for lesere i Norge):

Siste fra forsiden