Worms: Forts Under Siege

Team 17 har akkurat lansert en ny demo av Worms: Forts Under Siege, det nyeste spillet i den meitemarkbefengte strategispillserien Worms.

Worms: Forts Under Siege forandrer litt på det tradisjonelle Worms-gameplayet ved å introdusere festninger. I motsetning til i tidligere Worms-spill er det ikke mulig å ødelegge selve landskapet i Forts Under Siege, men festningene kan naturligvis bombes sønder og sammen. Disse festningene kan oppgraderes, og du kan bygge enheter slik som katapulter og trojanske esler for å ødelegge de fiendtlige markene.

Worms: Forts Under Siege skulle egentlig ha kommet ut for en stund siden, men etter at Acclaim gikk konkurs måtte Team 17 finne seg en ny utgiver. Nå ser det endelig ut til at vi snart får sjansen til å kjøpe det, og i den anledning har Team 17 lansert en ny demo av spillet.

Den nye demoen inneholder ett kart fra æraen til den engelske sagnkongen Arthur og ett kart lagt til den japanske samuraiperioden. Demoen er på cirka 100 MB, og du finner den ved å følge disse lenkene (hvis du vil ha mer Worms, kan du også laste ned den gamle demoen, ved å følge lenken nederst på siden):

Siste fra forsiden