Worms: Forts Under Siege

I går lanserte Team 17 og Acclaim en spillbar demo av Worms: Forts Under Siege, det neste spillet i den morsomme Worms-serien.

Markene er tilbake, og nå har de skiftet taktikk. I stedet for å krige på åpne landskaper uten særlig mye beskyttelse, bygger de nå store festninger og massive våpenstillinger for å knuse fienden. Presentasjonsmessig minner dette spillet mye om de tidligere spillene i serien (og spesielt da Worms 3D), men innføringen av festningsbyggingen endrer fokuset i gameplayet kraftig.

Spillet skal likevel være like lett å komme inn i som tidligere Worms-spill, og i stedet for å tilby dype strategiske scenarier leverer spillet et tilgjengelig og rask gameplay. Som vanlig får vi også mengder med mørk humor og mulighet til å spille flere personer på samme datamaskin eller konsoll. For mer informasjon kan du sjekke produktsiden vår, hvor vi blant annet har en sniktitt på spillet.

Den nylanserte demoen er på 145 MB og kommer med to kart; et enspillerkart hvor handlingen er satt til gamle Egypt, og et flerspillerkart som foregår i Hellas. Du finner den her:

Siste fra forsiden