WoW-spillere «kommer hjem»

Conan og Warhammer ingen match

Blizzard tar tilbake kunder fra konkurrentene.

World of Warcraft fortsetter suksessen, og har nå rundt 11 millioner aktive brukere. Det gir selvsagt penger i kassa for Activision Blizzard.

Drage med kusk i Wrath of the Lich King.

En av grunnene til det høye brukertallet er at konkurrentene ikke klarer å lokke folket vekk fra WoW på permanent basis. De aller fleste returnerer nemlig til Blizzards enorme fantasiverden.

– Per i dag har 68 prosent av spillere som oppga Age of Conan som grunnen til at de ga seg, reaktivert sin konto hos oss. 46 prosent av de som oppga Warhammer Online har gjort det samme, sier Blizzard-sjef Mike Morhaime ifølge Eurogamer.

Populariteten blir nok ikke mindre når tilleggspakken Wrath of the Lich King slippes 13. november. For andre året på rad forventer utvikleren inntekter på over en milliard dollar i 2008. Det er nesten sju milliarder kroner.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King, og åpner ødemarkene i Northrend for eventyrere fra hele verden. Northrend ble sist besøkt i Warcraft III: The Frozen Throne, hvor Arthas Menethil lot seg kombinere med ånden til Ner'zhul. Dermed ble han en mektig spøkelseskonge, som nå sitter på en nedfryst trone dypt i Icecrown Citadel.

Pakken gir spillere massevis av nytt innhold og en rekke nye funksjoner. Blant annet kan de beste spillerne nå stige til nivå 80, og lære kraftige egenskaper på veien til toppen.

Siste fra forsiden