WoW-utvidelse på Games Convention?

Tysklands svar på PEGI har tatt en titt på noe som heter World of WarCraft: Wrath of the Lich King.

I Tyskland er det USK (Unterhaltungssoftware Selbstkontrolle) som setter aldersmerkning på spill, og på samme måte som vår PEGI (og amerikanernes ESRB) slenger de som regel opp en beskjed på nettstedet sitt når de har testet et spill, slik at folk kan få vite hva slags aldersmerkning det får.

I motsetning til PEGI og ESRB tester USK også demoer av spill, og nå har de visstnok tatt en titt på noe som kalles World of WarCraft: Wrath of the Lich King. Dette produktet har blitt merket som «GC Demo», som kan tyde på at det er noe Blizzard eller Vivendi planlegger å vise frem offentlig på Games Convention-messen i Leipzig.

For øyeblikket vet vi imidlertid ingen verdens ting om World of WarCraft: Wrath of the Lich King, annet enn at det etter alt å dømme er en ekspansjon for World of Warcraft, og at det tydeligvis handler om en eller annen sint spøkelseskonge som skaper trøbbel.

Merk at informasjonen nå har blitt fjernet fra USK-nettstedet, sannsynligvis etter en rasende telefon fra Blizzard eller Vivendi.

Siste fra forsiden