X2: The Threat til Europa i februar

X2: The Threat er akkurat blitt utgitt i USA. Denne ambisiøse romskipsimulatoren kommer til Europa tidlig neste år.

Egosoft sitt X2: The Threat er i salg i USA, mens vi europeere må vente til 6. februar neste år. Grunnen til dette er at Egosoft og den europeiske utgiveren Koch Media ønsker å lansere spillet over hele Europa samtidig, noe som betyr at alle språkversjonene av spillet må være klare samtidig. Egosoft forsikrer europeiske tilhengere av X-serien om at de kommer til å bruke den ekstra tiden til å forbedre spillet slik at den europeiske versjonen blir verd å vente på.

X2: The Threath er etterfølgeren til spillene X: Beyond the Frontier og X: Gold. Spesielt sistnevnte høstet mye ros blant kritikerne, og begge spillene må sies å være kultklassikere i dag. Gameplayet foregår i verdensrommet, og serien låner mye fra klassikeren Elite. Du kan bli søkkrik på intergalaktisk handel, bli rompirat, bygge dine egne romstasjoner, lykkejeger, asteroideminer eller en kombinasjon av alt.

Verdensrommet, som består av 130 ulike store solsystemer, lever sitt liv uavhengig av deg, men alt du gjør påvirker spilluniverset på en eller annen måte. X2: The Threat inneholder 70 ulike typer romskip, hvorav minst 53 skal være spillbare. Dette inkluderer alt fra små jagere til frakteskip og til og med enorme slagskip. Ikke er du begrenset til ett skip heller, flåten din kan bestå av opp til 4-500 enkeltskip. Hvis du er tilhenger av sjangeren og ikke sugler over tastaturet nå, så bør du lese dette avsnittet en gang til.

Hvis spillet høres interessant ut kan du sjekke den rullende demoen som du kan hente ned fra utviklernes hjemmeside. Gameplayets kvalitet vet vi så langt ganske lite om, men som du kan se i demoen er det lite å klage på når det gjelder grafikken (demoen benytter seg av spillets motor og er fullt konfigurerbar).

Nedlastningsside for den rullende demoen

Siste fra forsiden