Xbox Game Pass ble nettopp mye bedre

Alle fremtidige Microsoft-spill blir tilgjengelige på slippdagen.

Xbox One S og Xbox One X.
Audun Rodem, Gamer.no

Fra nå av blir alle fremtidige spill som gis ut av Microsoft Studios tilgjengelige på Xbox Game Pass samme dag som de kommer i salg. Tjenesten har vært tilgjengelig en stund – den koster 59 kroner i måneden, og gir spillere fri tilgang på et stort bibliotek av Xbox One- og Xbox 360-spill, men får altså nå litt mer å rutte med.

Annonseringsfilm. (Video: Microsoft)

Det betyr at fans av Microsofts spill ikke trenger å kjøpe spillene som kommer fra de interne utviklingsstudioene fra nå av, så lenge de abonnerer på tjenesten.

Første spill ute blir Sea of Thieves, som slippes på Xbox One 20. mars. Dermed kan man enten skaffe seg det via abonnentstjenesten, eller kjøpe det for fullpris.

Mange store titler

Om du skulle være litt i tvil om hvilke spill og serier dette gjelder, kan vi nevne at Microsoft sitter på spill og serier som Halo, Gears of War, Forza, Minecraft, Fable og Crackdown.

Til nå har spill kommet litt ujevnt til tjenesten, og biblioteket har vært preget av en god del eldre innslag. Denne nye modellen er en ny gulrot for dem som ikke har snust på tjenesten så langt.

Merk også at spill kan gå inn og ut av rotasjon i Xbox Game Pass, så det er ikke sikkert at spillene som ligger der nå vil være tilgjengelige for alltid.

Siste fra forsiden