Xbox Game Pass - PC

Xbox Game Pass kommer til PC

Microsoft utvider abonnementstjenesten.

Microsoft

Microsoft vil snart bringe abonnementstjenesten Xbox Game Pass fra konsoll til PC. Det kunngjorde Xbox-sjef Phil Spencer på torsdag.

Xbox Game Pass blir snart tilgjengelig for PC-spillere.
Microsoft

I et blogginnlegg på Xbox' nettsider fortalte Spencer at tjenesten, som fortsatt skal hete Xbox Game Pass, vil fungere på akkurat samme måte som dagens versjon for Xbox One.

Abonnenter får ubegrenset tilgang på over 100 PC-spill fra tredjeparts-utviklere og -utgivere som Bethesda, Deep Silver, Paradox og Sega. Videre får de hive seg over helt nye Xbox Games Studios-spill samme dag som de lanseres for resten av verden, og her loves blant annet de kommende spillene fra studioer som Obsidian og inXile.

Akkurat når Xbox Game Pass kommer til PC eller hva man kan forvente å betale er enda ikke bekreftet. Microsoft lover riktignok å dele flere detaljer under E3, der selskapet også vil snakke mer om planen om å inkludere Win32-støtte i Windows-butikken.

– Vi ser at Win32 er et format som utviklere liker å bruke og spillere liker å spille i, så det gleder oss å dele at vi vil tilby full støtte for Win32-spill i Windows-butikken. Dette åpner for flere muligheter for både utviklere og spillere, og byr på mer tilpasning og kontroll som man kan forvente av Windows' åpne økosystem for spilling, uttalte Spencer på torsdag.

Microsoft utvider PC-satsingen.
Nå skal selskapet tilby flere spill via Steam »

Siste fra forsiden