Xpand Rally Xtreme

Her er en demo av etterfølgeren til det populære rallyspillet Xpand Rally.

Xpand Rally Xtreme følger i forgjengerens bilspor, og kommer med alle funksjonene vi fikk i Xpand Rally. Denne gangen får vi et fokus på mer ekstreme billøp, og utviklerne har blant annet gitt oss virtuelle versjoner av noen av de villeste rallybanene i verden (slik som det kinesiske rallyet og farlige fjellveier fra Korsika-rallyet).

Techland har også jobbet med å øke fartsfølelsen, samtidig som de har brukt mye tid på å sørge for at bilen oppfører seg realistisk i forhold til underlaget, som nå er mye mer variert og autentisk enn tidligere (med dype spor, huller og andre problemer virkelige rallyførere må takle).

Totalt får vi 15 biler (i 23 utgaver), inkludert åtte helt nye modeller. Utvalget inkluderer rallybiler, offroadkjøretøy og eksotiske sportsbiler. Dessuten loves vi 67 individuelle løp fordelt på fem områder (Kina, Malaysia, Italia, Japan og USA). Spillet har karrieremodus, mulighet for enkeltløp, og selvfølgelig flerspiller.

Den nylanserte enspillerdemoen kommer med to baner (en fra Malaysia og en fra Italia), som kan kjøres med to forskjellige biler (fra gruppene AC og WRL). Installasjonsfilen er på 330 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden