Xpand Rally

Nå er den etterlengtede flerspillerdemoen av Xpand Rally tilgjengelig. Det gir oss muligheten til å finne ut om dette polske rallyspillet har mer enn flott grafikk å skilte med.

På grafikkfronten er det liten tvil om at Xpand Rally knuser all motstand i sjangeren, noe som kanskje ikke er så rart med tanke på at dette er et spill som ble utviklet for PC helt fra starten av. Nå er det imidlertid gameplayet som er viktigst i spill som dette, så det er nok mange som gleder seg til å finne ut hvordan det føles å kjøre rallybil i Xpand Rally.

Denne demoen inneholder to spillmoduser (simulasjon og arkade), to ulike biler og tre forskjellige baner. Som alle gode rallyspill kommer Xpand Rally med en rekke innstillingsmuligheter for bilene, slik at du sørge for at bilen din fungerer godt på de ulike underlagene.

Du kan spille både i vanlig rallymodus og i et modus hvor bilene kjører samtidig og det er mulig å kollidere med de andre bilene. I tillegg kommer spillet med et Insane-aktig "freestyle"-modus hvor du ikke behøver å bry deg om veiene og kan kjøre over hele terrenget. Demoen lar deg spille over nettet og lokalt nettverk.

Flerspillerdemoen av Xpand Rally er på cirka 150 MB, og du finner den her:

Siste fra forsiden