Zoo Tycoon 2 på vei

Microsofts barnevennlige dyrehagesimulator fra 2001 får nå en pelskledd oppfølger med skarpe tenner.

Barn og voksne - gled dere. Nok en gang vil du få muligheten til å bygge opp din egen dyrehage fra bunnen av, befolke den med eksotiske dyr og pusekatter, samt prøve å få det hele til å fungere knirkefritt. Denne gangen er den 2D-isometriske grafikken etterlatt til fordel for sann 3D-grafikk i følge Microsofts pressemelding.

Lanseringsdatoen er foreløpig satt til 24. september i år. Zoo Tycoon 2, utviklet av selskapet Blue Fang Games LLC, skal fortsette trenden å være et godt barneprodukt. Microsoft gjør legger spesielt vekt på at dette er et spill som passer de unge, og sikter til at originalspillet fikk en rekke positive kritikker fra barneblader og foreldreorganisasjoner.

Spillet går enkelt og greit ut på å bygge den ultimate dyrehagen, og Zoo Tycoon 2 gir deg 30 forskjellige dyr å befolke den med. I tillegg skal du spe på parken din med en rekke bygninger i tillegg til å kunne modifisere det generelle terrenget. Takket være den nye 3D-grafikken skal spillere nå kunne zoome inn på begivenhetene og være vitne til langt mer spennende detaljer enn før.

Zoo Tycoon 2 byr på en rekke spennende moduser slik som "Zoo Guest" hvor spillere kan gå rundt i dyrehagen og nyte den som en gjest. "Zoo Keeper" lar deg kommunisere med dyrene på en helt annen måte enn før, og "Photo Mode" lar spillere ta bilder av sine favorittdyr og dele dem med venner over Internett. Spillet bygger også på originalspillets undervisningsaspekt ved å introdusere "Zoopedia" hvor du vil lære alt om de forskjellige dyrene i parken din.

Siste fra forsiden