Children of the Nile (Windows)

I følge Tilted Mill representerer Children of the Nile den neste generasjonens bybyggerspill. Spillet starter ved Nilens bredder, for vel 5000 år siden. Dette idylliske og fruktbare landskapet er befolket av små grupper med jegere og samlere som lever relativt ukompliserte liv, takket være den rike overfloden av mat som Nilen bringer med seg. Under din ledelse vil de etter hvert ta steget inn i jordbruksrevolusjonen, og etter hvert vil de bygge byer og bli en ekte sivilisasjon.

Samfunnet og byen din kommer til live ved hjelp av en avansert 3D-motor som lar deg gå helt inn på de mange detaljene om du skulle ønske det. Spillet kommer med et avansert men håndterlig brukergrensesnitt som skal passe for alle slags spillere. I tillegg får du en kraftig kampanje- og karteditor med på kjøpet.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 4. februar 2005
  • Sjanger: Strategi
  • Aldersmerking: 3+
  • Utvikler: Tilted Mill Entertainment
  • Utgiver: SEGA Europe

Artikler om Children of the Nile

Children of the Nile

Nå kan du prøve å bygge en by ved Nilens bredder, i demoen av det nyeste spillet fra skaperne av Pharaoah og Caesar-seriene.

Children of the Nile

Children of the Nile er annonsert som et helt nytt ledd i bybyggersjangeren. Det er grunn til å forvente mye av en så erfaren gjeng som utviklerne i Tilted Mill Entertainment, en gruppe overlevere fra nedlagte Impressions Games, som sto bak titler som Farao og Caesar-serien.

Children of the Nile-nettsted lansert

Children of the Nile er et spill du antakeligvis ikke har hørt om, men hvis du likte spill som Caesar-serien bør du absolutt ta en titt på dette ekstremt ambisiøse bybyggerspillet.

Bilder fra spillet

Til toppen