Children of the Nile-nettsted lansert

Children of the Nile er et spill du antakeligvis ikke har hørt om, men hvis du likte spill som Caesar-serien bør du absolutt ta en titt på dette ekstremt ambisiøse bybyggerspillet.

Spillet utvikles nemlig av Tilted Mill Entertainment, en gruppe veteraner fra Impressions, selskapet som blant annet står bak Caesar-serien og flere andre historiske bybyggerspill. I følge Tilted Mill representerer Children of the Nile den neste generasjonens bybyggerspill, og det ser faktisk rimelig imponerende ut.

Spillet starter ved Nilens bredder, for vel 5000 år siden. Dette idylliske og fruktbare landskapet er befolket av små grupper med jegere og samlere som lever relativt ukompliserte liv, takket være den rike overfloden av mat som Nilen bringer med seg. Under din ledelse vil de etter hvert ta steget inn i jordbruksrevolusjonen, og etter hvert vil de bygge byer og bli en ekte sivilisasjon.

Disse folkene er ikke bare tall, men ekte mennesker hvis liv blir simulert av komplekse rutiner basert på det vi vet om menneskelig adferd, og hvert enkelt individ har sin egen rolle i samfunnet ditt. Disse lever sine daglige liv uten at du behøver å blande deg inn, og jobben med å lede dem blir dermed mye mer lik en ekte leders jobb enn det som er tilfelle i vanlige spill i sjangeren.

Naturligvis er ikke egypterne alene i verden, og du kan selv velge hvordan du vil forholde deg til naboene dine. Vil du legge dem under deg ved hjelp av militærmakt eller knytte nære bånd med dem ved hjelp av handel og diplomati?

Samfunnet og byen din kommer til live ved hjelp av en avansert 3D-motor som lar deg gå helt inn på de mange detaljene om du skulle ønske det. Spillet kommer med et avansert men håndterlig brukergrensesnitt som skal passe for alle slags spillere. I tillegg får du en kraftig kampanje- og karteditor med på kjøpet.

Tilted Mill Entertainment håper på å bli ferdige med dette ekstremt ambisiøse strategispillet til jul. For å finne ut mer om spillet kan du ta en titt på det nyåpnede nettstedet.

Siste fra forsiden