Nytt liv for Children of the Nile

Bybyggerspill får ny versjon

Tilted Mill vil snart gi ut en ny og forbedret versjon av Immortal Cities: Children of the Nile.

Den amerikanske utvikleren Tilted Mill har nylig kjøpt tilbake rettighetene til Immortal Cities: Children of the Nile fra sin tidligere utgiver Sega, og vil snart lansere en ny og forbedret versjon av spillet på nettet.

Originalversjonen av Children of the Nile.

Denne versjonen, som vil være gratis for eksisterende eiere av spillet, kommer med en rekke forbedringer i forhold til forrige utgave. Blant annet skal den være mer tilgjengelig, og ha flere bygninger.

Tilted Mill forteller også at de planlegger å lansere en serie små ekspansjoner for spillet, til en rimelig penge. Hvor mange slike ekspansjoner vi får se vil være avhengig av hvor stor stor etterspørselen er.

For eventuelt nye spillere kan vi fortelle at Children of the Nile er et bybyggerspill hvor handlingen er satt til oldtidens Egypt. Spillet er svært detaljert, og fikk mye ros av sjangerens tilhengere da det først dukket opp i 2004.

Tidligere i år uttalte Tilted Mill at de ønsket å bringe Immortal Cities-serien videre, etter å i lengre tid ha fokusert på å lage spill for andre utgivere.

Siste fra forsiden