Söldner: Secret Wars (Windows)

Etter et halvt århundre med militære innblandinger, har store land som USA og Russland blitt lei av sin rolle som ”verdenspoliti”. Konsekvensene av deres militære handlinger har rett og slett blitt for store. I kjølevannet har flere og flere land valgt å øke bruken av ukonvensjonell krigføring ved bruk av hemmelige styrker. Militær suksess blir nå gjort av små og høyt spesialiserte tropper av leiesoldater, ikke land.

I Söldner Secret Wars får du muligheten til å ta over kommandoen for en av disse troppene. Som kommandant leder du en lite høyteknologisk hær bestående av soldater, lett pansrede kjøretøy og helikoptre for å innfri en stor variasjon av oppdrag. Simulasjonen av et veldig komplisert politisk system skaper en dynamisk kampanje: hver beslutning har en direkte innflytelse på hvordan spillet utvikler seg.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 27. mai 2004
  • Sjanger: Action
  • Utvikler: Wings Simulations
  • Utgiver: JoWooD

Artikler om Söldner: Secret Wars

JoWooD stenger studioer

De økonomiske problemene ser ikke ut til å være over for JoWooD. Nå stenger de studioene bak Söldner og Transport Giant.

Söldner: Secret Wars

Nå er det lansert en offisiell demo av Söldner: Secret Wars, som skal demonstrere hvordan spillet tar seg ut etter de seneste oppdateringene.

Söldner: Secret Wars

Året er 2010. USA og Russland har lært at det kan straffe seg å leke internasjonalt politi, og har bestemt seg for å holde seg til seg og sitt. Indirekte fører dette til en ny type krigføring, hvor mindre militærmakter utkjemper kamper med små, innleide spesialstyrker, såkalte "söldners".

Söldner: Secret Wars (beta)

Etter mange forsinkelser ser det ut som Söldner endelig er på vei til å bli ferdig. Nå har Jowood gitt ut en flerspillerdemo av spillet.

Söldner utsatt til februar 2004

Det neste massive spillet fra JoWooD og Wings Simulation Söldner Secret Wars er utsatt til februar 2004. Verken utgiver eller utvikler kommer med noen forklaring, men er fast bestemt på at dette blir en av neste års store slagere.

Bilder fra spillet

Til toppen