Söldner: Secret Wars (beta)

Etter mange forsinkelser ser det ut som Söldner endelig er på vei til å bli ferdig. Nå har Jowood gitt ut en flerspillerdemo av spillet.

Söldner: Secret Wars foregår i år 2010, i en tid hvor verdens supermakter ikke lenger ønsker å prioritere militæret på samme måte som de gjorde tidligere. Derfor blir konfliktene utkjempet ved hjelp av små og spesialiserte grupper med leiesoldater. Ikke overraskende får spilleren kontroll over en slik gruppe leiesoldater.

Leiesoldatene under din kontroll er topptrente og har tilgang til det mest høyteknologiske utstyret på markedet. Dette gjør dem ekstremt effektive i kampsituasjoner. I tillegg har gruppen din en mengde kjøretøy til rådighet, og disse inkluderer jagerfly, helikoptre, tanks og en hel haug andre typer kjøretøy.

Gameplayet i Söldner: Secret Wars ser ut til å bestå av en blanding av Operation Flashpoint og Battlefield-spillene, og ikke overraskende er det flerspilleraspektet det er knyttet størst forventning til, selv om den dynamiske kampanjen i enspillermodus slett ikke virker uinteressant. Det er imidlertid kun flerspillerdelen vi får teste i denne demoen.

Dette er en betademo, så ikke forvent at alt fungerer hundre prosent slik det skal. Det finnes også en korrupt versjon av demoen på nettet, så hvis du allerede har lastet demoen ned og ikke får den til å fungere, kan det være du har fått fatt i den ødelagte versjonen. Den riktige versjonen heter soldnerbeta_demo.exe. Se under for lenker til steder hvor du kan laste den ned.

Denne demoen støtter tre spillmoduser (det ferdige spillet har åtte). Den første er "Conquest", hvor målet er å overta alle basene til motstanderlaget. I "Hostage rescue" holder et av lagene et gissel som det andre laget må redde og eskortere til et sikkert område. Hvis gisselet elimineres får det skyldige laget en straff. Det siste moduset "team deathmatch".

Demoen inneholder to kart, nemlig "Cold Winter" og "Riverside". Begge disse kartene støtter opp til 32 spillere. Demoen inneholder tre pistoler, 17 typer rifler (snikskytterrifler, maskingevær, et.c.), alle de ulike granatene i spillet og fire rakettkastere. Blant kjøretøyene som er tilgjengelig er 8 ulike helikoptere og (i "Cold Winter") to VTOL-jetfly.

Demoen er på 213 MB og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden