1C kunngjør Men of War

Strategi fra erfarne utviklere

Folkene bak Soldiers: Heroes of World War II er tilbake med et nytt strategispill.

Russiske 1C har kunngjort Men of War, et nytt strategispill fra folkene bak Soldiers: Heroes of World War II og Faces of War. Spillet kommer til PC, og skal lanseres til sommeren. I Europa vil 505 Games stå for utgivelsen.

Tidenes kuleste bil?

Men of War er et taktisk strategispill som foregår under andre verdenskrig. Historien utspiller seg gjennom tre forskjellige kampanjer, som lar deg se krigen fra sovjetisk, alliert og tysk side. Handlingen finner sted i Russland, Nord Afrika, Hellas, Tyskland, Italia og i Stillehavesområdet.

1C har ikke fortalt noe om de tyske og allierte kampanjene, men forteller at i den sovjetiske kampanjen vil vi følge to studentkamerater, Smirnov og Kuznetzkov, som verves og utvikler et brødreforhold etter som de opplever krigens terror på nært hold.

Men of War kommer med 50 nye enheter, inkludert nye stridsvogner og tunge våpen. Spillets gameplay vil følge tett i forgjengernes fotspor (nykommere kan tenke seg en mer realistisk versjon av Company of Heroes).

I tilleg til enspillerkampanjene (med totalt 19 oppdrag), kommer spillet med nye flerspillertyper. I flerspiller kan du også ta kontroll over soldater og enheter fra den fjerde stormakten i krigen, Japan.

Sjekk spillets infoside hos 1C for flere detaljer.

Siste fra forsiden