2K Games gir ut Ghost Rider

2K Games har kunngjort at de vil gi ut et spill basert på tegneserien og den kommende filmen om Ghost Rider.

Ghost Rider følger motorsyklisten Johnny Blaze, som gjør en skjebnesvanger avtale med onde Mephistopheles. Nå tvinges han ut på landeveien natt etter natt, som den overnaturlige superhelten Ghost Rider. Spillet starter når Blaze blir forvandlet til Ghost Rider, og blander motorsykkelkjøring med nærkamp.

Ghost Rider er under utvikling hos britiske Climax, og kommer til konsoll og håndholdte plattformer. Lanseringen vil finne sted i februar 2007, samtidig med den kommende Ghost Rider-filmens verdenspremiere. Opprinnelig var det meningen at Majesco skulle stå for utgivelsen av dette spillet, men de solgte alle rettighetene etter at de havnet i store økonomiske problemer.

For øyeblikket har vi ikke særlig mange detaljer om gameplayet i Ghost Rider, men Ames Kirshen fra Marvel (folkene bak tegneserien) forteller at 2K Games skaper et innovativt spill som gjennom en kombinasjon av nærkamp, motorsykkelaction og et tredjepersons gameplay vil tilby spillere en unik og variert gameplayopplevelse. Så nå vet dere det.

Siste fra forsiden