30 Mega Drive-spill fra Sega

Hadde du Sega Mega Drive en gang på nittitallet? Da kan du se frem til en nostalgipakke med over 30 spill, som Golden Axe, Phantasy Star og Altered Beast.

Etter hvert som gamere blir eldre, begynner de ofte å gå i barndommen. Moderne spill, med sine pixel-shadere, vertex-blobuler og phong-makroner er vel og bra, men mange begynner å lengte tilbake til tiden da det meste var i 2D og parallax-skrolling med åtte lag fortsatt var tidenes kuleste grafikkeffekt.

Altered Beast

Nå har Sega kunngjort Sega Genesis Collection (som utvilsomt får et annet navn i Europa, i og med at Sega Genesis het Sega Mega Drive i vår del av verden), og målet er tydeligvis å glede gamle nostalgikere som hadde en Mega Drive plassert prominent i stua eller på gutte/jenterommet en gang tidlig på nittitallet.

Her får vi nemlig 30 spill for plattformen, inkludert Altered Beast, Sonic the Hedgeog, Shinobi III, Phantasy Star og Golden Axe. Alle versjonene skal være reprodusert så nøyaktig og trofast som mulig, og vi får også et museum med bakgrunnsinformasjon om spillene, samt opplåsbare intervjuer med folkene som var med å forme barndommen til mange norske gamere.

Pakken kommer til PSP og PS2, og den amerikanske lanseringen vil finne sted til høsten. Nettstedet 1UP har en fullstendig liste over hvilke spill som blir å finne i denne pakken (med skjermbilder og beskrivelser), men det er en mulighet for at innholdet blir endret noe i en eventuell europeisk versjon.

Siste fra forsiden