Kansellert Prince of Persia i moderne tid

Ubisoft lekte med nye ideer angående både prinsen og Assassin's Creed.

Før Ubisoft lanserte sin nyvisjon av Prince of Persia i 2008, ser det ut som de eksperimenterte med en mer moderne versjon av prinsen. Nylig kunne en tidligere ansatt hos Ubisoft fortelle om hans arbeid med et spill i serien som ble kansellert, i tillegg til et Assassins Creed for Playstation 2 og Xbox som også havnet i papirkurven.

"Etter at Assassins Creed ble kansellert, ville Ubisoft ha en spin-off til Prince of Persia," sier Jonathan Jacques-Belletête til CVG. "Vi hadde noen utrolige idéer om hva vi ville gjøre – i moderne tid."

Han kunne vært en generasjon eldre.

"Utviklingen av Prince of Persia 2008 hadde allerede startet på det punktet, men de ville også ha noe helt forskjellig fra tidligere spill i serien. Og i den tiden var jeg kjent som en av de typene som kunne finne på slike kule, rare idéer," sier han.

Jacques-Belletête, som nå arbeider på Deus Ex: Human Revolution for Eidos, forteller kort om spillet: "Jeg hadde et lite team, og vårt Prince of Persia var faktisk satt til moderne tid. Se for deg Day After Tomorrow, men ta vekk snøen og erstatt den med sand. Det var skikkelig kult. Men så ble det kansellert, og vi begynte arbeidet med alle Far Cry-spillene.

Les også:Ingen ny Xbox med det første.
Les også:Konservativt, tohodet monster.
Les også:Sam Fisher returnerer i HD?

Kilde: www.1up.com

Siste fra forsiden