40 Taito-spill i én boks

Etter suksessen med Taito Legends har Empire Interactive besluttet seg for å bringe 40 nye arkadespill fra japanske Taito til vestlige gamere.

I dag er Taito et relativt ukjent navn i spillindustrien, men en gang var de legendariske. Med arkadeklassikere som Space Invaders, Puzzle Bobble, Bubble Bobble, Rainbow Islands, Operation Wolf og New Zealand Story på rullebladet var Taito en spillprodusent du rett og slett ikke kunne ignorere.

Flere av disse klassikerne ble nylig lansert i en samlepakke med over 30 spill. Denne har tydeligvis blitt en suksess for Empire Interactive (som eier Xplosiv-merket pakken selges under), og nå har de samlet ytterligere 40 spill fra Taito sine glansdager på en plate, som PS2, Xbox og PC-eiere kan forlyste seg meg på nyåret.

Pakken inkluderer titler som Darius Gaiden, Puzzle Bobble 2, Space Invaders DX, Elevator Action Returns, Rastan 2 og Qix, og totalt får vi over 25 år med spillhistorie i Taito Legends 2. Her er en full liste over spillene vi kan glede oss til (og om den forrige Taito-pakken er noe å gå etter, bør vi glede oss veldig):

Lunar Rescue
Alpine Ski
The Fairyland Story
KiKi KaiKai
Kuri Kinton
Syvalion
Bonze Adventure
Cameltry
Don Doko Don
Super Space Invaders 91
Growl
PuLiRuLa
Metal Black
Grid Seeker: Project Storm Hammer
Space Invaders DX
Darius Gaiden
Dungeon Magic
Elevator Action Returns
Cleopatra Fortune
Puchi Carat
Crazy Balloon
Balloon Bomber
Qix
Wild Western
Chack'n' Pop
Frontline
Legend of Kage
Rastan 2
Raimais
Insector X
Violence Fight
Gun Frontier
Football Champ (Hat-Trick Hero)
Liquid Kids
Arabian Magic
Space Invaders 95
Gekirindan
Puzzle Bobble 2
Ray Storm
G Darius

Siste fra forsiden