50 Cent får eget spill

Rapperen 50 Cent får et eget spill, hvor han må kjempe mot det onde sammen med Eminem og Dr. Dre.

I det siste har det gått rykter om at rapperen 50 Cent skulle få sitt eget spill, og nå er disse bekreftet etter at MTV har vist en trailer fra et spill som heter 50 Cent: Bulletproof. MTV sitt nettsted forteller at 50 Cent: Bulletproof følger rapperen gjennom underverdenen i New York, hvor han må avdekke en internasjonal konspirasjon.

I tillegg til å få fjeset sitt klistret på en polygondukke, kommer 50 Cent til å lage musikk for spillet og gi stemme til hovedpersonen. Andre rappere som blir med i spillet er Eminem og Dr. Dre. Traileren følger 50 Cent og Eminem som sloss seg gjennom en skyskraper ved hjelp av både skytevåpen og håndkamp.

Spillet vil følge trenden med å blande profesjonell film-, musikk- og spillproduksjon i en interaktiv setting, og Sopranos-produsenten Terry Winter, er ansvarlig for spillets manuscript.

- Alt jeg gjør, gjør jeg for å vinne. Jeg er ute etter å eliminere all konkurranse, og mitt videospill er ikke noe unntak. Det er en fantasiversjon av mitt liv. Jeg planlegger å rise liv i spillverdenen akkurat som jeg gjorde med rapmiljøet, forteller rapperen noe arrogant i en pressemelding fra Vivendi.

Vivendi melder avslutningsvis at de vil vise frem spillet i sin helhet på E3 i Los Angeles i mai. Traileren kan dere finne på det offisielle nettstedet, som vi har linket til nederst under relaterte lenker.

Siste fra forsiden