Elisa Invitational Summer 2021

777 klar for sluttspillet i europeisk storturnering onsdag kveld

Over 860 000 norske kroner ligger i premiepotten.

Kristian «akEz» Kornbakk og 777 har imponert stort den siste tiden.
Michael Ray Vera Cruz Angeles/Akam1k3

DISSE SPILLER FOR 777:

Vis mer

Mikael «mikki» Gaup
Jonatan «Ruyter» Ruyter
Haris «H4RR3» Hadzic
Kristian «akEz» Kornbakk
Ole «Marcelious» Langan (prøvetid)

Snorre «fletch» Granerud (trener)

Etter et skuffende semifinale-tap i Telialigaen tidligere i vår har 777 reist seg på mesterlig måte den siste tiden. Det har resultert i et byks på verdensrangeringen og laget har både utfordret og slått flere lag innenfor den magiske topp 30 grensen.

Onsdag starter sluttspillet i Elisa Invitational Summer 2021, en europeisk storturnering med over 860 000 norske kroner i premiepotten. 777 åpnet gruppespillet med tap mot Entropiq, men overrasket alle med å slå HAVU, SKADE og Fiend og ta seg til sluttspillet.

Onsdag kveld møter de HAVU i sluttspillets første kamp. Kristian «akEz» Kornbakk ser muligheter forut kveldens oppgjør.

– Å møte HAVU igjen er egentlig helt greit for vår del, vi vet at de er mulige å slå, spesielt siden vi slo dem med full lagoppstilling. Nå spiller de med treneren i tillegg men det er ingen grunn til å undervurdere dem, de er fortsatt veldig gode, forteller Kornbakk i forkant av kampen.

Se kampen mellom 777 og HAVU onsdag klokken 20:00 på Twitch »

LES OGSÅ: – Vi har samlet fem spillere som har det som trengs for å bli best

– Det viktigste er å gjøre det stabilt over tid

Snorre «fletch» Granerud høster mye skryt i sin nye rolle som trener.
Michael Ray Vera Cruz Angeles/Akam1k3

Siden Haris «H4RR3» Hadzic gjorde sin inntreden i 777 har laget løftet seg fra 156. plass til 71. plass på verdensrangeringen. De siste ukers sterke resultater har løftet stemningen til nye høyder i følge Kornbakk.

– Stemningen i laget er upåklagelig. Vi alle drar i samme retning og trives med det vi gjør sammen og ingenting er bedre enn det. Det viktigste er å gjøre det stabilt over tid, da er vi virkelig på vei til noe.

777 prøver for tiden også ut Ole «Marcelious» Langan. Det er ingen tvil om at Langan er ønsket med videre, men Kornbakk skryter også av lagets nye trener Snorre «fletch» Granerud.

– Å ha Ole i laget igjen er først og fremst gøy og ikke minst er han helt vanvittig god, så det hjelper jo åpenbart på. Han har masse å jobbe med som alle andre og det skal vi jobbe med fremover og forhåpentligvis permanent. Snorre som trener har vært helt rått, kommer med gode innspill hele tiden og gjør en sinnsyk jobb bak kulissene som har bidratt massivt allerede, forteller Kornbakk.

LES OGSÅ: Telialiga-mester AW3 er klar for Rocket League-OL

Les også
Alt handler om å holde seg over nedrykksstreken

Opp mot verdenseliten

Progresjonen de siste månedene har ikke gått ubemerket hen, men selv vil ikke Kornbakk ta helt av av den grunn.

– Man skal jo ikke klikke helt å si vi er best i verden og topp 30 lag allerede, ting tar tid men vi er definitivt på riktig vei og vi viser vi har noe her å gjøre gang på gang. Det som er det kuleste er at det ikke har vært en best-av-en eller flaks, vi har virkelig fortjent seierene og spilt bra. Nå får vi bare fortsette så godt vi kan i den stimen.

Skulle det blir seier onsdag kveld står verdens 13. beste lag FURIA klar som neste hinder lørdag klokken 17:00.

– Det å kanskje møte FURIA er kjempegøy, men de er heller ikke uslåelige. De er vanvittig aggressive og dyktige individuelt men klarer vi å være forberedt til dere aggressivitet så tror jeg vi har en god sjans, avslutter Kornbakk.

Siste fra forsiden