– Å være taktisk leder er den vanskeligste rollen

Se andre episode av «Afterplant med TommyM» her.

Mandag kom andre episode av «Afterplant med TommyM» – et nytt debattprogram på Gamer.no. Initiativtaker og vert Tommy Monsen ønsker å bruke showet til skape engasjement og spre kunnskap.

I andre episode har programlederen fokusert på et veldig hett tema i internasjonal Counter-Strike for tiden, og noe som han mener mangler i norsk Counter-Strike også.

– Taktiske ledere er noe det har vært fokusert mye på den siste tiden internasjonalt, på grunn av mangelen av spillere som tar på seg denne rollen. Dette er også noe vi trenger mer av i Norge, og jeg valgte derfor å ha det som et tema til denne episoden. Anders har mye erfaring på området og var en naturlig gjest å ha med. Gode ledere er mangelvare i Norge, sier Monsen.

Se andre episode her »

Programleder Tommy «TommyM» Monsen har mange timer bak seg som taktisk leder.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Profilen fra Molde skal invitere mange gjester, men har nok også selv mye på hjertet med etter å ha vært tett på miljøet i mange år både som spiller, lagleder og trener på det øverste nivået i Norge. I den senere tid har 24-åringen fokusert mest på akademilaget i 3. divisjon og noen opptredener i King of Nordic.

I andre episode kommer Anders «aNdz» Kjær på besøk, for å diskutere mangelen på taktiske ledere. Kjær har selv tatt på seg rollen i flere lag, og er en av Telenorligaens mest meritterte spillere, med fire finaledeltakelser og to seire.

Vi tar gjerne innspill fra seere på tema for de neste episodene. De som har forslag til tema eller personer som kan egne seg som gjest bes om å ta kontakt med «TommyM» på Twitter.

PS: Episoden ble spilt inn før Kjær forlot Nordic Warthogs.

Siste fra forsiden