A Vampyre Story

Blodsugende eventyr

Mange regner A Vampyre Story som årets høydepunkt i eventyrsjangeren. Nå kan du teste det.

A Vampyre Story er det første spillet fra Lucasarts-veteranene i Autumn Moon Entertainment. Dette er et pek-og-klikk-eventyr i samme stil som The Curse of Monkey Island, med massevis av humor og tegnefilmaktig grafikk.

Mona møter mange rare folk i Draxylvania.

Spillet følger den unge operasangerinnen Mona De Lafitte, som har blitt fanget av den draxylvanske baronen Shrowdy von Kiefer. Baronen har forvandlet henne til en vampyr, og hun er ikke særlig fornøyd.

Nå må hun flykte, men det er selvsagt lettere sagt enn gjort. Folkene i Draxylvania er ikke særlig begeistret for vampyrer, og ting er dessuten ofte litt mer komplisert når man er en vandød.

Heldigvis får hun hjelp av den vesle flaggermusen Froderick, og etter hvert lærer hun å kontrollere vampyr-egenskapene sine, noe som åpner nye muligheter.

Den nylanserte demoen av A Vampyre Story foregår en liten bit inn i spillet. Her må Mona og Froderick utforske en kirkegård, hvor Mona må finne jord fra graven sin slik at hun kan forberede kisten sin på reisen som venter.

Demoen er på litt under 500 MB, og inneholder støtte for både tysk og engelsk språk.

Bittorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via Bittorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller Utorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

A Vampyre Story lanseres 24. november i Storbritannia, men ser ikke ut til å komme i norske butikker. Det blir imidlertid tilgjengelig via diverse nettportaler (som Metaboli og Gamersgate).

Sjekk spillets nettsted for mer info.

Siste fra forsiden