Acclaim-spill under utvikling igjen

Fund4Games har kunngjort at de har gjenopptatt utviklingen av ATV3 og Interview with a Made Man, to spill som så ut til å gå tapt med Acclaim-konkursen.

Det britiske selskapet Fund4Games har tidligere sørget for at bilspillet Juiced fikk en ny utgiver etter at Acclaim gikk konkurs i fjor sommer, og nå har de tatt over to nye prosjekter fra den tidligere storutgiveren. Disse er ATV3 og Interview with a Made Man, som begge var under utvikling hos Acclaim sitt Manchester-baserte studio. Nå søker Fund4Games etter utgivere som er interessert i å gi ut de to titlene.

I tillegg forteller Fund4Games at de har sikret seg to andre Acclaim-spill (som de ikke beskriver med navn), og at de fortsatt vurderer om de vil igangsette utviklingen av disse igjen. Acclaim hadde flere spennende prosjekter på gang, inkludert kampspillet The Red Star, som vi håper å få se før det blir for sent.

ATV: Quad Power Racing 3 vil som det første spillet i serien inneholde mulighet for at opp til seks spillere vil kunne konkurrere mot hverandre online. I tillegg vil spillet by på funksjoner som gir deg muligheten til å konfigurere de forskjellige ATV-kjøretøyene og førerne som er tilgjengelige i spillet.

ATV 3 vil by på fartsfylt ATV-racing med 25 kjøretøy og en rekke forskjellige baner og miljøer å utforske. I tillegg loves det at spillet vil inneholde musikkspor fra kjente artister. Spillet er under utvikling til Xbox, GameCube og PlayStation 2.

Interview with a Made Man skal være basert på virkelige hendelser og følger Joey Verola på hans vei gjennom den brutale verden av organisert kriminalitet. For å sikre et autentisk gameplay og spillmiljø blir Interview with a Made Man laget i samarbeid med den kjente mafiaeksperten og forfatteren David Fisher, og er under utvikling for PS2 og Xbox.

Spillet vil inneholde mange av de detaljene og scenariene vi forbinder med mafiaen, inkludert ulovlige veddemål, utlånsvirksomhet (og voldelige torpedoer), kidnappinger, utpressing, snikmord og blodige kriger mellom konkurrerende mafiafamilier. På samme måte som i Illusion Softwork sitt Mafia vil spilleren følge hovedpersonens liv, og oppleve hvordan han stiger i rang i mafiaorganisasjonen han jobber for.

Interview with a Made Man kommer med over 25 våpen, inkludert hagle, maskingevær og Beretta. I tillegg kan du bruke en rekke andre og mer originale våpen i håndkamp med fienden - her blir alt fra stoler, biljardkøer (og baller), baseballkøller og telefoner omgjort til dødelige våpen i de rette hendene. I vanskelige situasjoner kan du dessuten bruke andre mennesker som levende skjold.

Siste fra forsiden