Acclaim utgir Juiced

Modifiserte biler og heftige gateløp er noe av det vi kan forvente oss av dette nye bilspillet.

Juiced er et nytt bilspill som henter inspirasjon fra gateracingmiljøene vi kjenner fra filmer som 2 Fast 2 Furious. Gameplayet inneholder simulatorpregede aspekter (som realistisk fysikk og skadeeffekter) samtidig som det låner mye fra raske og heftige arkadespill.

Spillet inneholder over 50 lisensierte biler, fra alle de største bilfabrikantene (listen er alt for lang til å gjengi her). I Juiced er det imidlertid bare tapere som kjører biler som kommer rett fra fabrikken, og spillet inneholder hundrevis av autentiske deler som kan kjøpes og installeres i bilen din. Dette lar deg skreddersy bilen din slik at den reflekterer din personlige stil.

Stil er nøkkelordet i dette spillet, og mye av ekstrautstyret du kan kjøpe har ingen annen funksjon enn å få bilen din til å se så rå ut som mulig. Juiced inneholder mulighet for onlinespilling (på alle plattformer), noe som betyr at du får muligheten til å vise fram nettopp din bil til førere verden over.

I enspiller inneholder Juiced en ikke-lineær kampanje hvor spilleren gradvis bygger seg opp fra et null med en liten fillebil til en respektert og fryktet fører av et monster av en bil. Ved å vinne løp tjener karakteren penger som kan brukes til å oppgradere bilen eller kjøpe ny.

Juiced kommer til Xbox, PlayStation 2 og PC denne høsten og utvikles av britiske Juice Games (et nytt selskap med røtter i den gamle simulatoreksperten Digital Image Design).

Siste fra forsiden