Action på kjøkkenet

Hell's Kitchen og Jamie Oliver

Til høsten kommer både Hell's Kitchen og den nakne kokken Jamie Oliver til spillverdenen.

Den kommende høsten ser ut til å bli stor stas for de som liker å lage virtuell mat. Atari har nemlig kunngjort What's Cooking? With Jamie Oliver for DS, mens Ubisoft vil gi ut Hell's Kitchen for DS, Wii, Windows og Mac.

Nam nam nam.

I What's Cooking? With Jamie Oliver får vi et interaktivt kurs i kokkekunst, med TV-kokken Jamie Oliver som veileder. Han tar oss med på alt fra kjøp av ingredienser til servering, og i tillegg får vi en interaktiv kokebok med over 100 av Olivers egne oppskrifter.

I og med at det ikke alltid er like smart å rote med elektronikk når man har hendene fulle av deig og olje, skal kokeboken forstå muntlige instruksjoner gitt gjennom DS-ens mikrofon.

Spillet har også en egen kreativ modus hvor man kan eksperimentere med ulike ingredienser og lage egne retter, som man så kan dele med familie og venner gjennom Nintendo Wi-Fi Connection.

Ellers loves vi morsome matlagingsspill der vi får bruke styluspennen som kjøkkenredskap og skape de lekreste retter i varierte kjøkkenmiljøer. Spillet kommer i oktober.

I djevelens eget kjøkken

I det offisielle Hell's Kitchen-spillet må vi konkurrere for å tilfredsstille den temperamentsfulle TV-kokken Gordon Ramsay, som for anledningen er gjengitt i full 3D.

Ro deg ned, nå.

Spillet deles i tre faser, nemlig forberedelse, matlaging og servering, og spillerne får poeng basert på hvor godt de har taklet alle tre delene. Selvfølgelig holder Ramsay hele tiden øye med spillerne, og han nøler ikke med å si i fra om han ikke er fornøyd.

I karrieremodus får spillerne lage sin egen restaurant, og bygge den opp til å bli et femstjerners luksussted. Underveis blir stadig mer varierte og avanserte oppskrifter gjort tilgjengelig.

Spillet har også en actionfokusert modus hvor vi må takle stadig mer krevende kunder, trange tidsfrister og en ekstra sint Gordon Ramsay.

Etter hvert får spillerne tilgang til en mengde virkelige Gordon Ramsay-oppskrifter, inkludert noen som er eksklusive for spillet. Hell's Kitchen kommer i september.

Siste fra forsiden