E3 2019 - The Sims 4: Island Living

Bli naturverner og heng med havfruer i den neste The Sims 4-utvidelsen

Simsene omfavner øylivet i den nye utvidelsespakken Island Living.

På slutten av årets EA Play-arrangement ble det annonsert en ny utvidelsespakke til The Sims 4, kalt Island Living. I denne skal simsene få muligheten til å flytte ut til det tropiske øyparadiset Sulani. Man vil blant annet kunne bygge sandslott, slappe av under palmetrærne, kjøre vannskutere og bli kjent med havfruer.

Blant de mer avanserte funksjonene er muligheten til å bli naturverner. Dess mer man rydder opp i naturen, dess mer blomstrende vil det bli rundt deg. Man vil også kunne lære om den lokale kulturen og jobbe som livredder.

Pakken kommer allerede 21. juni til PC og Mac mens konsollspillere må vente til 16. juli.

EA annonserte også en ekstra mindre utvidelsespakke, en såkalt «game pack», med tittelen Realm of Magic, som kommer til høsten. Mer om denne ville ikke EA si, annet enn at de anerkjente at det hadde vært stor etterspørsel etter denne typen innhold.

Les også: Her er programmet for E3 2019 »

Lunken mottakelse

The Sims 4 ble opprinnelig lansert til en heller lunken mottakelse i 2014. Mange klagde på at det manglet funksjoner man hadde blitt vant med i de tidligere spillene, inkludert vår anmelder, som likevel så et lyspunkt i enden av tunellen.

– Der The Sims 2 flyttet handlingen over i tre dimensjoner og The Sims 3 ga oss en stor og åpen verden, gjør ikke The Sims 4 noe tilsvarende nytt og spennende. […] Det er ingen tvil om at The Sims 4 vil utvikle seg betraktelig i årene som kommer, og at mye av det som mangler nå vil komme tilbake senere.

Da det originale The Sims kom i 2000 skapte utvikler Maxim seg en nisje de har beholdt siden. Spillene tilbyr et slags virtuelt dukkehjem hvor man kan lage figurer. Disse kan flytte inn i hus som man igjen renoverer og endrer på som man ønsker. Simmene kan gifte seg, få barn, bli syke, starte karrierer og være utro. Man kan også bare føre dem inn i et lite rom, slette døren og la dem dø sakte av sult. Ikke at noen av oss i Gamer.no-redaksjonen noensinne ville funnet på å gjøre noe sånt.

Les alt om E3 2019 på Gamer.no »

Siste fra forsiden