Marvel — Electronic Arts

EA skal lage tre Marvel-spill

Disney og Marvel utvider lisens-avtalen med Electronic Arts

EA

EA skal lage to nye spill i samarbeid med Marvel Games, i tillegg til det annonserte Iron Man-spillet fra EA Motive. Dette melder Bloomberg. Spillene skal være de «første av mange», ifølge EA-topp Laura Miele.

Det er ikke bekreftet hvilke deler av Marvel-katalogen spillene skal ta for seg, men Gamespot skrev i sommer om rykter at utgiveren skal ha planer om et Black Panther-spill satt til en åpen verden. Spillet – under kodenavnet «Project Ranier» – skal være i utvikling av et nytt studio ledet av Monolith-veteranen Kevin Stephens.

EAs spill synes ikke å ha noe å gjøre med spillet som utvikles av Skydance Media med Amy Hennig, der Black Panther og Captain America er trekkplastrene.

Disney har tydeligvis funnet en forretningsmodell de har tro på rundt utvikling av spill knyttet til deres eiendom, og har gått vekk fra eksklusive lisenser med enkelte utviklere eller utgivere. Dette gjelder både Marvel-produkter og Star Wars-lisenser gjennom Lucasfilm, så vel som til Disneys egne åndsverk.

Flere selskap har brynet seg på spill basert på Marvel-lisensene de siste årene. Crystal Dynamics leverte godt med Guardian's of the Galaxy, mens Sony og Inscomniac Studio fortsetter å pushe på med Spider-Man-spill, med godt hell.

Warner Bros.' og DCs nyeste superheltspill slet dessverre litt mer.
Gotham Knights er et helt middels superheltspill som tidvis underholder, mener vår anmelder »

Siste fra forsiden