Captain America, Black Panther

Amy Hennigs nyeste lar deg spille som Captain America og Black Panther under andre verdenskrig

Den årlige Disney-messen D23 ble avholdt over helgen, og blant nyhetene som ble vist fram fikk vi en fersk teaser for det kommende Marvel-spillet til Amy Hennig.

I teaseren blir det tydelig at det er Captain America og Black Panther som er de største trekkplastrene, i det som i følge ryktene skal være et historiedrevet «blockbuster»-spill satt til andre verdenskrig. Denne utgaven av Black Panther er for øvrig bestefaren til T'Challa, som vi kjenner fra Marvels filmunivers.

Vi får servert glimt fra både Wakanda og Paris i sniktitten, hvor de tidligere nevnte superheltene til slutt blir flankert av Howling Commandos-medlemmet Gabe Jones og Dora Milaje-spionen Nanali. Spillets tagline, «Four Heroes. Two Worlds. One War», antyder at man skal veksle mellom de ulike figurene underveis.

Et par kjente fjes.
Skydance New Media

Annonsert i fjor

Ingen tittel, gameplay eller plattformer ble avslørt, men i et intervju med IGN kunne Hennig fortelle at det fra et gameplay-perspektiv ikke er snakk om et samarbeidsspill.

Det aktuelle Marvel-spillet ble først annonsert i fjor høst, selv om detaljene var meget sparsomme også den gang.

Fra før av er Amy Hennig mest kjent for sitt arbeid med de tre første Uncharted-spillene, men hun jobbet også lenge med et kansellert Star Wars-prosjekt for EA. I 2019 var hun med på å grunnlegge hennes nåværende spillstudio, Skydance New Media.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av Guardians of the Galaxy-spillet »

Siste fra forsiden