Iron Man-spill

Iron Man-enspillerspill på vei fra EA

Fra Star Wars: Squadrons-studioet.

EA

EA og Marvel kunne denne uken melde at de har inngått et samarbeid om å lage flere nye spill. Det første av disse er basert på Marvel-helten Iron Man.

Via sine nettsider fortalte EA at det dreier seg om et actioneventyr i tredjepersons synsvinkel. Det blir også et enspillerspill med en helt ny historie, forklarte selskapet som har bestemt seg for at den slags spill likevel er verdt å satse på.

LES OGSÅ: Amy Hennigs nyeste lar deg spille som Captain America og Black Panther under andre verdenskrig »

Det er Motive Studio som skal stå for arbeidet med Iron Man-spillet. Den samme gjengen skapte Star Wars: Squadrons, og har nå fått med seg Olivier Proulx – tidligere produsent på Marvel's Guardians of the Galaxy – til å lede prosjektet.

– Det er en ære og et privilegium å få muligheten til å lage et spill basert på en av de mest ikoniske superheltene i underholdningsverdenen i dag. Vi har en stor mulighet til å skape en ny og unik historie som vi kan kalle vår egen. Marvel har oppfordret oss til å lage noe helt nytt. Vi har mye frihet, som er veldig spennende for teamet, sa Proulx i en uttalelse.

Prosjektet er enda tidlig i utviklingsfasen, og ingen plattform eller lanseringsplan er klar. EA Motive jobber også med nyversjonen av Dead Space, som skal lanseres 27. januar til neste år.

LES OGSÅ: Insomniac Games utvikler et Wolverine-spill til PlayStation 5 »

Siste fra forsiden