Dead Space

Dead Space-nyversjonen har fått slippdato

Ankommer PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S i januar.

EA og utvikler Motive har offisielt satt slippdato for nyversjonen av Dead Space. Spillet kommer 27. januar 2023, til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

I en pressemelding fortalte seniorprodusent Philippe Ducharme at teamet er strålende fornøyd med fremdriften så langt og at det gleder seg til å se reaksjonene når fans får kloa i spillet til neste år.

Motive viste frem spillets visuelle kvaliteter sin nyeste Dead Space-presentasjon.
EA

– Vi er på god vei til å nå alfastadiet og det gleder oss å kunngjøre at spillet kommer i januar neste år. Vi er spente på å la både nye og gamle spillere få se hvordan vi har forbedret den opprinnelige opplevelsen i nyversjonen, for å gjøre spillet like slagkraftig for denne generasjonen.

Slippdatoen ble avduket under en ny livesending for spillet. Denne gangen var det spillets visuelle overhaling som sto i fokus, og Motive viste frem hvordan moderne teknologi implementeres for å forsterke den uhyggelige stemningen fra originalspillet.

Oppussingen av Dead Space ble først avduket i fjor sommer. Spillet bygges opp fra grunnen i EAs Frostbite-motor, og introduserer en rekke nyvinninger og moderniseringer. Selve kjerneopplevelsen skal imidlertid være den samme som før, og hvordan det hele fungerer i praksis får vi altså vite tidlig neste år.

LES OGSÅ: Biowares hint om Shepard-comeback i neste Mass Effect var en feil »

Siste fra forsiden