Mass Effect - Shepard

Biowares hint om Shepard-comeback i neste Mass Effect var en feil

– Skrevet av folk som ikke kjenner spillet.

EA

Mass Effect-fans var i full sving denne uka, etter at Bioware tilsynelatende hintet om at Commander Shepard kanskje skulle vende tilbake i seriens neste innslag. Nå viser det seg imidlertid at det bare var en feiltakelse.

Den opprinnelige beskrivelsen av plakaten var feil.
Twitter

Det begynte da den offisielle Bioware-butikken la ut en Mass Effect-plakat for salg. Produktets beskrivelse omtalte fortsettelsen på romsagaen, og hvordan Shepard og gjengen blir nødt til å takle konsekvensene av den brutale krigen mot Reapers.

Fans kastet seg på i håp om å finne svar på hva det hele skulle bety, mens flere nettsteder omtalte «det store comebacket for Shepard».

Etter flere timer ble produktbeskrivelsen brått endret for å fjerne Shepard-navnet. Prosjektdirektør Michael Gamble fra Bioware tok så til Twitter for å fortelle at det hele var en feil.

– Ja, det var en tabbe. Fiksa, skrev Gamble før han forsøkte å oppklare hva som hadde skjedd.

– Den opprinnelige greia ble skrevet av folk som driver butikken og som ikke kjenner til spillet.

At Gamble ikke direkte avviste påstanden om at Shepard kommer tilbake førte selvfølgelig bare til mer spekulasjon. Mange har imidlertid påpekt at det kan bli vanskelig for Bioware å reintrodusere helten, gitt de mange forskjellige måtene kommandøren avsluttet reisen sin i Mass Effect 3.

Utvikleren har ellers delt lite offisiell informasjon om det neste Mass Effect. Hvilke figurer som er med er for eksempel ikke klart, og når spillet skal lanseres vet vi heller ikke.

LES OGSÅ: Amazon ønsker å lage TV-serie basert på Mass Effect »

Siste fra forsiden