Mass Effect - TV

Amazon ønsker å lage TV-serien basert på Mass Effect

Skal være nær en avtale med EA.

EA

Amazon Studios er visstnok i forhandlinger med EA om å lage en TV-serie basert på Mass Effect. Det melder Deadline tirsdag.

Mass Effect.
EA

Kilder som har snakket med nettstedet forteller at de to partene nærmer seg en avtale som gir Amazon rettigheter til å lage serien. Utover det har det riktignok ikke kommet noen flere detaljer, så hvorvidt den vil basere seg på spillene eller fortelle en helt ny historie gjenstår å se.

Allerede i 2010 hadde EA planer om å lage film av Mass Effect. Den gang var det Legendary Pictures som fikk rettighetene til prosjektet, men det kom seg aldri skikkelig på beina.

Tidligere i år fortalte Bioware-forfatter Mac Walters at det fortsatt var håp. Han trodde imidlertid at TV ville være et bedre format enn film. Hvorvidt det stemmer får vi kanskje aldri svar på, men nå ser det i hvert fall ut til at valget har falt på TV.

Det storartede romeventyret Mass Effect kom på banen i 2007. Seriens opprinnelige trilogi ble rundet av i 2012, før Bioware i 2017 snublet frem et heller middelmådig fjerdespill kalt Mass Effect: Andromeda. Høsten 2020 bekreftet EA at arbeidet er i gang med et nytt spill i serien.

LES OGSÅ: Kojima Productions starter film- og TV-studio »

Siste fra forsiden