Mass Effect: Legendary Edition

Mass Effect-trilogien pusses opp, og et nytt spill i serien er på vei

Mass Effect: Legendary Edition samler de tre første spillene i én pakke.

Siden det er 7. november (eller N7, som Mass Effect-fansen sikkert skjønner greia med) har EA endelig trukket sløret av Mass Effect: Legendary Edition. Som ryktene tilsa er dette en oppusset utgave av de tre første Mass Effect-spillene, med alt av nedlastbart innhold bakt inn.

De tre spillene får ikke gigantiske overhalinger, men de røffe kantene skal slipes ned. Høyere oppløsning og bildefrekvens, samt oppgraderte teksturer og modeller er det som gjør denne pakken ny.

Pakken slippes i løpet av våren 2021, til Xbox One, PlayStation 4 og PC. I tillegg får PlayStation 5 og Xbox Seres X/S små forbedringer, men ikke egne versjoner i denne omgangen.

EA forteller også at et nytt Mass Effect spill er under utvikling, men har ingen detaljer å dele ennå.

Lenge beryktet

At en oppusset versjon av de tre første Mass Effect-spillene er i emning er noe vi har hørt rykter om lenge. Det første skikkelig sikre tegnet kom tidligere i år, da EA la frem kvartalsresultatene sine og fortalte at en «EA HD-tittel» skulle avdukes i løpet av de kommende månedene. Dette ble spunnet videre på av VentureBeat som hevdet å ha gode kilder på at det var nettopp en Mass Effect-pakke som var på vei.

Som vi meldte tidligere i år la BioWare ut en kryptisk Mass Effect-melding på Twitter i januar i år. Meldingen inneholdt en video som viser oss deler av åpningssekvensen fra det første Mass Effect-spillet, noe som sparket liv i ryktene om en slik pakke.

Mass Effect kom ut i november i 2007, mens Mass Effect 2 og Mass Effect 3 ble utgitt i noen år etter, i 2010 og 2012. Både det første, andre og tredje spillet fikk 9 av 10 poeng av våre anmeldere.

LES OGSÅ: Små glimt av Dragon Age 4 ble vist frem i ny video – se den her »

Siste fra forsiden