Mass Effect

BioWare la nettopp ut en Twitter-melding om Mass Effect

Men hva betyr den?

Mass Effect-kunngjøring kan være på vei. Skjermbildet er hentet fra Mass Effect 3.
EA

Det er lenge siden vi har hørt noenting om Mass Effect etter at det seneste innslaget Mass Effect: Andromeda ikke akkurat tok fansen med storm. Nå har studioet plutselig satt fart på ryktemølla igjen.

Som blant andre PCGamesN fikk med seg la BioWare nylig ut en melding på sin Twitter-konto som definitivt er Mass Effect-relatert.

Meldingen inneholder en video som viser oss deler av åpningssekvensen fra det første Mass Effect-spillet, hvor bakgrunnshistorien fortelles med tekst på skjermen. Deretter følger en lengre sekvens med musikk fra spillet og konseptkunst med Mass Effect-logoen.

Underbygger rykter

Hva dette betyr er vanskelig å si, men spillutviklere er kjente for å gi vage hint i forkant av store kunngjøringer for å sveive igang markedsføringsapparatet – som kan indikere at BioWare har etterlengtede Mass Effect-nyheter på gang.

Det har allerede dukket opp rykter om at BioWare jobber med et nytt Mass Effect-spill.

I november i fjor var nettstedet Kotaku i kontakt med kilder som hevdet at en ny tittel i serien er i en tidlig utviklingsfase hos studioet. Spillet utvikles ifølge kildene av BioWares Edmonton-avdeling, som stod bak den opprinnelige trilogien.

Det fjerde spillet, Mass Effect: Andromeda, ble utviklet av en ny Montreal-avdeling som ikke hadde tidligere erfaring med serien. Dette ble gjort for å sette Edmonton-avdelingen i stand til å jobbe med Anthem.

BioWare jobber for øvrig også med Dragon Age 4, og arbeidet med dette spillet skal allerede være godt igang, ifølge opplysninger fra den dengang avtroppende sjefsprodusenten for spillet.

Les også: – Bioware planlegger en omfattende Anthem-overhaling »

Siste fra forsiden