Dead Space

Ikke forvent å se mer fra Dead Space-nyversjonen i år

– Nå skal vi trekke oss tilbake og jobbe med spillet.

EA

For to uker siden viste EA frem litt mer av sin kommende Dead Space-nyversjon. Fans fikk vite litt mer om opplevelsen og hvorvidt dette er en skikkelig nyversjon eller bare et ferskt strøk med maling, men nå blir det en stund til neste gang flere detaljer skal ut.

Dead Space.
EA

I et innlegg på Reddit forklarer Motive-studioet – som har ansvaret for prosjektet – at det ikke kommer noen flere Dead Space-oppdateringer før til neste år. En talsperson forteller at teamet nå kommer til å gå over alle tilbakemeldingene etter den nyeste presentasjonen, og ellers bare kaste seg over utviklingsarbeidet.

– Nå skal vi trekke oss tilbake og jobbe med spillet, samt bruke litt tid på å gå gjennom alle tankene, teoriene og forslagene dere har delt med oss. Vi gleder oss til å vise hvordan dere har bidratt til å forme spillet til neste år, når vi er lenger ut i utviklingsprosessen, lyder uttalelsen.

Motive minner samtidig om at absolutt alt som har blitt vist frem så langt – fra den nye rustningen til protagonist Isaac Clarke til estetikken og stemningen om bord på romskipet Ishimura – kan endre seg før spillets lansering.

Akkurat når nye Dead Space skal ut er fortsatt uvisst, og EA har sagt at spillet enda er tidlig i utviklingsfasen. Vi vet imidlertid at det skal ut på PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

LES OGSÅ: Her er første skikkelige titt på God of War Ragnarok »

Siste fra forsiden