Dead Space Remake

EA bekrefter: Lager nyversjon av Dead Space

Se den første teaser-videoen for prosjektet.

EA har bekreftet Dead Space-ryktene som har svirret de siste ukene. Utvikleren lager en nyversjon av det opprinnelige spillet, og fans fikk en kort teaser-video under torsdagens EA Play Live-presentasjon.

Dead Space pusses opp.
EA

Videoen, som du ser øverst i artikkelen, gir oss ikke så veldig mye å gå på. Det går for det meste i en uhyggelig versjon av sangen Twinkle Twinkle Little Star, flere ekle lyder og et lite glimt av den ikoniske rustningen til protagonist Isaac Clarke.

I en pressemelding forklarer EA Motive – studioet som har ansvaret for nyversjonen – at det bygger opp originalspillet fra grunnen av. Teamet hinter også om potensielle endringer og moderniseringer til opplevelsen – inkludert en forbedret historie – men akkurat hvordan dette skal se ut er foreløpig uklart.

– Vi har kikket på muligheter for å modernisere spillet, og har tatt kontakt med ivrige fans for å be dem om gi oss tilbakemeldinger om arbeidet vi har gjort så langt, slik at vi kan levere et Dead Space-spill de ønsker seg og et som nye spillere også kan sette pris på, forteller produsent Philippe Ducharme.

Nye Dead Space kommer til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S, men en dato er foreløpig ikke bekreftet.

Vi likte det opprinnelige Dead Space svært godt.
Les vår anmeldelse av det nå 12 år gamle grøsserspillet »

Siste fra forsiden