Actionstrategi i Glory Days 2 for DS

Lexicon Entertainment vil gi ut actionstrategispillet Glory Days 2 for Nintendo DS.

Glory Days 2 DS: Brotherhood of Men er et actionstrategispill der du ser handlingen fra siden, og må kjempe for å ta knekken på motstanderens styrker ved å bygge stridsvogner, helikoptre, bombefly og fallskjermhoppere og sende dem i vei mot fiendens hovedkvarter.

Slik ser spillet ut i aksjon

Fienden gjør imidlertid akkurat det samme som deg, og om hans styrker klarer å nå ditt hovedkvarter før du når hans, er slaget tapt. Om oddsene ser dårlige ut kan du selv ta kontroll over et helikopter og støtte styrkene dine på slagmarken.

I tillegg til å kunne spille mot datastyrte motstandere kan du kjempe mot opp en venn. Vi får også kooperative oppdrag for opp til fire spillere på hvert lag, og her loves vi blant annet at hver spiller får spesifikke oppdrag. For eksempel kan den ene spilleren få som mål å redde sivile i et helikopter, mens den andre spilleren får kontroll over et fly og må beskytte helikopteret.

Ellers loves vi en kampanje med 16 oppdrag, enorme slagmarker med opp til 250 bakkeenheter, muligheten til å benytte seg av tre ulike teknologier og medfølgende 3D-briller som kan brukes slik at det hele skal se ekstra fancy ut. Spillet skal lanseres i løpet av første kvartal neste år, og utvikles av franske ODenis Studio.

Siste fra forsiden